De juiste lamp op de juiste plaats binnen 24 uur!


Een goeie verlichting zet uw winkel en uw producten letterlijk in de spotlights. In uw kantoor zorgt het voor een aangename en inspirerende werkplek voor u en uw collega's.

Maar wat gebeurt er wanneer één of meerdere lampen het plots laten afweten?

Hebt u steeds de juiste lampen in huis voor een snelle vervanging? Hebt u het nodige in huis om de lamp veilig te bereiken (hoge plafonds?). Hebt u iemand in huis met de juiste kennis om de lamp vakkundig te vervangen?

Als u 3 keer "NEEN" hebt geantwoord dan is de kans groot dat u een derde partij zal moeten zoeken om dit voor u op te lossen. En als het dan ook snel moet kan dit wel eens tegenvallen.

Onze "lampen-vervang service" zorgt ervoor dat de lampen binnen de 24h weer branden! Ontdek hier hoe we dit doen:

Stap 1

Wij bezoeken uw winkel, kantoor of bedrijf en maken een inventaris van uw lampenbestand in de opgegeven ruimte. Hoeveel lampen? Welke types? Plaats en positie? Makkelijker te bereiken of niet? enz... Vervolgens stellen we een "lampenplan" op. Dit is een dossier met foto's en de specificaties van alle in gebruik zijnde lampen. Op een plattegrond geven we duidelijk de locaties van de verschillende lampen aan.

Stap 2

Omdat niet alle types van lampen in de handel meteen verkrijgbaar zijn, loopt u kans dat de lampen nog besteld moeten worden wanneer deze onverwacht uitvallen. Daarom bepalen wij samen met u hoeveel lampen van elk type wij voor u in voorraad houden. Dit betekent geen zoektocht meer naar de juiste lampen, geen wachttijden meer bij eventuele bestellingen ervan en zelf geen lampen meer op stock houden (waar lagen de reservelampen ook al weer?).

Stap 3

Wanneer u vaststelt dat een lamp dienst weigert, kan u meteen actie ondernemen (u of één van uw medewerkers). U contacteert ons en laat ons weten welke lamp en desgevallend hoeveel lampen het niet meer doen. Aan de hand van het lampenplan geeft u dus de locatie van de lampen aan. Wij halen de lampen uit uw voorraad en zorgen ervoor dat deze binenn de 24h vervangen zijn. Vervolgens vullen wij uw voorraad bij ons weer aan zodat deze altijd volledig blijft.

FACILINET helpt u ook bij:

Latest Products Image

Andere elektische storingen

De kans bestaat dat niet de lamp kapot is en het probleem elders moet gezocht worden. In dat geval checken we het armatuur, de transfo of de elektrische bedrading om het euvel op te sporen en te herstellen.

Latest Products Image

Algemeen "lichtadvies"

"De juiste lamp op de juiste plaats" mag u gerust letterlijk nemen. Een goeie en efficiënte verlichting vraagt om een voorafgaande denkoefening en een gedetailleerd verlichtingsplan. Wil u de verlichting aanpassen of vernieuwen (bijv. na renovatie), contacteer ons dan voor lichtadvies op maat.

Latest Products Image

LED verlichting

Kiezen voor LED verlichting is een logische en verstandige keuze. Hiermee kan u een flink stuk besparen op de energiekosten. Wil u meer weten over de mogelijkheden, de investering en de opbrengsten? Wij doen de berekening voor u en geven u een klaar en duidelijk overzicht.

De lampen-vervang service, al vanaf 15 euro per maand!

Geniet van alle voordelen van de lampen-vervang service voor een erg lage kost per maand.
Dankzij de lampen-vervang service beschikt u over:

  • Lampendossier met duidelijke aanwijzingen
  • Al uw lampen permanent op voorraad
  • Kapotte lampen vervangen binnen 24h
  • Kortingen op lampen en werkuren
  • Onafhankelijk en vrijblijvend advies

Neem contact op met ons Vraag hier extra informatie of vraag een offerte aan!

Adres: Vaartkaai 14 2170 Merksem België
Telefoon: 03 666 33 01
Mobiel: 0476 91 15 28
Mail: info@facilinet.be
Top